Sällsynta Woodstock-bilder som definierar hippie-tiden

Vad var tänkt att vara tre dagar av fredskärlek, och musik som firades på en obeskyrd mjölkbruksgård i Bethel, New York sommaren ’69, visade sig vara den mest ikoniska musikhändelsen hela tiden. Ja, vi pratar om Woodstock, det viktiga ögonblicket i musikhistoriken som började den 15 augusti 1969. Vi har samlat mycket sällsynta Woodstock-foton som fångar vad det verkligen var att vara där. Från 32 ikoniska föreställningar, över 400.000 spännande fans, trafikstockningar, psykedeliska skåpbilar, bohemian och hippie mode, regn, solsken och en hel del fred och kärlek – det var namnet på spelet i Woodstock och det förändrade livet för alla som var och var inte där.

1. Konst och hantverk

Woodstock Music & Art Fair Festival nämndes inte som det utan syfte. Föreställningen var en plats för yngre själar att specificera sin kreativitet och självuttryck genom musik och konstverk, som den här bohemiska tjejen pryddes med en läderbaserad växtprimering, huvudband och armband.


worldation.com

Hon parkerade sig ner på gräset för att väva hennes lädervävda tavlor. Kanske gav hon ut det till olika medarbetare och erbjöd även ett antal. Oavsett vilket betyder, var hennes modell definitivt i linje med Woodstocks ande.

2. Fred och bubblor

Nästan 500 000 individer flooded i droves till Woodstock för att få en skiva av den distinkt och eklektiska erfarenheten av enhet och kärlek. Medan de flesta frolicked på festivalen med en följeslagare eller en massa individer, så tyckte andra att de mest var intresserade av att delta i det roliga på egen hand.


pinterest.com

Avbildad här är en tjej som heter Jackie Barg sitter på bottenblåsande bubblor i gruppen medan hon har kul med sin personliga firma. Denna fria konsertgaller var med stor sannolikhet att ha något roligt medan det var klart för följande artister att titta på scenen.

3. Mat för kärlek

Det var ofta för folkmassorna i Woodstock att dela sina måltider, vatten och kläder med sina grannar och medborgare, eftersom delning var en av många huvudfilosofier som stämningen stod för. Denna extremt ovanliga bild fångar helt enkelt det med den här yngre tjejen som gör färdiga måltider för resten av Woodstock-gruppen.


lifestylogy.com

Tyvärr var det en enorm brist på måltider som ett resultat av att de som bekräftade vid Woodstock var mycket överstigna den kvantitet som någon hade förväntat sig. Många individer önskade inte att förlora sin plats på sektorn eller borde tränga genom folkmassorna för att söka upp måltider, så att de ordnar fria ståndar och banded kollektivt för att mata alla.

4. Några Shut-Eye

Nästan hälften av en miljon individer deltog i Woodstock, så det är ingen chock att det har varit huvudsakliga besökare sylt och en frånvaro av hus inom gränserna för Max Yasgros mjölkgård, platsen som hölls.


allthatsinteresting.com

Många individer, som denna tjej, sov på sina motorcyklar eller bilar som ett resultat av att det var för brännande att sova inuti dem. De lyckliga byggde tält och icke permanenta skydd med sovbagage, men när huset gick ut, behövde resten gå i pension till sina skåpbilar och fordon om de skulle kunna nå dem. Några behövde till och med behålla sina bilar när besökarna blockerade sättet på vilket.

5. Vagga med Jimi Hendrix

Jimi Hendrix var en av många 32 akter att utföra på Woodstock, och pojken lade han på ett helvete av en nuvarande donering av en vit läderbaserad och blåpärlstavsfransad jacka. Ikonen var verkligen den sista som genomfördes på festivalen för en publik på 30 000 åskådare eftersom massor av de musikälskande konsertgästerna redan hade vistats på grund av regnförseningarna.


pinterest.com

De som väntade i väntan på Hendrixs två timmars effektivitet tillsammans med sitt nya band Gypsy Sun and Rainbows har varit mycket stolta över de väntade, eftersom det har gått ut i historiska förflutna som en avgörande sekund i 60-talet. Hendrix kan behöva vara den slutliga lagen att utföra, men han var den allra bästa betalade och tjänade sig till en trevlig summa på 18.000 dollar.

6. Förpackad i kärlek

Woodstock gav individerna en sak att överväga i och upprätthålla på under en riktigt tumultuous politisk period, varför denna bild växte för att bli förmodligen den mest kända från föreställningen. Nu var varje 69 år tidigare, Bobbi Kelly och hennes då pojkvän Nick Ercoline, växlade till Woodstocks affischbarn, inslagna i soluppgången i bakgrunden.


vintag.es

Bilden representerade kärleken, freden och individualiteten som alla kände på den tre dagars tävlingen; en kärlek så robust att detta par fortsatte att gifta sig och ha två barn. Burk Uzzle av Magnum Agency snappade bilden med att paret märkte. Uzzle påminde om hur Gracie Slick of Jefferson Airplane utförde på dagbrott när detta par “stod magiskt upp och kramade”. När de kysste och kramade, logg Kelly och lutade huvudet på axeln.

7. Sväng ditt hår som du bryr dig inte

Annonserad som en “helg i landet” var Woodstock mycket större än det. Det var tre dagar av kontinuerlig kärlek, fred, festa, rock och roll och roligt med 32 föreställningar av A-listmusiker. Som Joni Mitchell uppgav: “Woodstock var en skönhetskonstnär där en halv miljon barn såg att de var en del av en större organism.”


vintag.es

Nedanstående bild är två damer dansar och svänger till beat och faktiskt släpper ner håret. Fred, kärlek och acceptans har fotograferats från vinkeln på musikfestivalen. Individerna som närvarade trodde att musik skulle kunna förändra världen och att hippie-rörelsen var extra än bara Kumbayas och tusenskönor.

8. Hängande med pärlan

Annars allmänt känd som The Pearl, kommer Janis Joplin oändligt att komma ihåg som förmodligen de största kvinnliga rockersna hela tiden. Joplin utförs på Woodstocks andra dag som rockar en färgstark och psykedelisk klänning. Hon visste inte med avseende på tävlingen till några dagar tidigare än, men lyckligtvis för gruppen upptäckte hon helt enkelt i tid och var en av många största namn att utföra.


pinterest.com

Joplin var inte medveten om hur stor partiet kunde vara och rådde hennes band det skulle bara vara en annan konsert. Men när hon och hennes band, tillsammans med en gravid Joan Baez, har flöjts in i Woodstock med helikopter, märkte hon den stora dimensionen av folkmassan och blev galen med nerver. Hon var kvar på festivalen till spetsen.

9. Gypsy Souls

Woodstock Music & Art Fair attraherade en skälig andel av religiösa och friluftsfulla individer som trodde att kärleken var den ena tro mannen ville förverkliga världsfred – med hjälp av vissa Tarot-spelkort och psykiska avläsningar.


pinterest.com

Här ser vi en tjej som bär en paisley-bohemisk klänning som studerar en annan damas handflata med en uppsättning tarot-kort som läggs ut på en trädstam. Hon borde ha fått lite uppmärksamhetsinformation som dömdes av det leendet i ansiktet.

10. Vem är vem

Woodstock fick mycket fart även tidigare än det hände, så det är ingen chock att några kända ansikten rockade vid sidan av musiken med återstoden av gruppen, vilket motsvarar den tyska skådespelerskan och manuskriptet Veruschka von Lehndorff.


worldation.com

Veruschka var utomordentligt fashionabel inom 60-talet. Hon blev berömd vid 20 års ålder. Konstaterad konst i Florens fann platsen av fotografen Ugo Mulas. Här ser vi mannequin som dansar till takt och har en mycket bra tid på Woodstock.

11. Flower Child

Det är ingen hemlighet att Woodstock inte var plats för diskriminering mot kön eller ras, men vet du att alla åldrar har blivit välkomna också? Detta fascinerande fotografi av den här bekväma dansande yngre damen hylder hur mycket trevligt Woodstock var för alla individer som är aktuella på den ikoniska musikaliska föreställningen. Föreställ dig de minnen som hon borde bära från den helgen!


scribol.com

Inte enbart har varit massor av barnkomponenter i festen. några har varit ensfödda vid detta historiska tillfälle. Två födslar har spelats in hos Woodstock – en i en bil som fångats i besökarnas sylt på vägen till semestern och en annan på sjukhuset efter att mamman hade hävts med helikopter.

12. Tie-Dye för vinnaren!

Efter stilbanan av rockstjärnor som motsvarar Janis Joplin och John Sebastian i slutet av 60-talet växte klädfärgerna att bli större än bara en stilutveckling; det var ett sätt att välja på livet. Det är ingen chock då att dessa psykedeliska kläder var utbredd hos Woodstock.


pinterest.com

Det här färgglada stilvalet var hela galskapen på musikfestivalen med många ställen som främjar helt olika slags mönster och prylar. Om du inte sportade din regnbåge virvlade mönstrade skjortan så var du definitivt inte en del av gruppen!

13. Följ Groovy Brick Road

Det har funnits många vägar att följa på Woodstock, men du har varit positiv i för ett helvete av en psykedelisk erfarenhet, oavsett vilken du har valt. Vi älskar dessa nyckfulla indikatorer som hänger på buskarna och vill att vi kan ha en som dem i våra personliga hus!


lifestylogy.com

Det är skyddat att föreställa sig att på groovy betyder att man skulle ha stött på individer som sportade afros och bell-bottomed denims, en kram som fortsatte in i den kommande disco-perioden, medan ljusbanan var för dessa yoga-älskande religiösa guruer. Namaste!

14. Star och Groupie

Avbildad här är Jefferson Airways huvudsignal Grace Slick som hänger med backstage med Sally Mann, make för bandets trummis, Spencer Dryden. Precis som tittarna älskade musiken, så gjorde också motsatta artister.


morrisonhotelgallery.com

När hon talade till Rolling Stone- journalen om hennes erfarenheter hos Woodstock, uppgav Slick att hon kom ihåg att ta en helikopter för att komma till musikfestivalen som ett resultat av att vägarna har blivit så fasta. Till dess att Jefferson Airplane genomfördes den andra dagen, påminde hon sittande rökning och konsumerar vin med Mann och motsatta bandmedlemmar.

15. När livet ger dig instrument, gör musik!

Det var verkligen en känsla av enighet och kärlek för festivalgästerna som kom hit för att dra nytta av berget och rulla musik och festligheter i 3 dagar rakt, mycket så, att när det har gått rast mellan föreställningar gjorde de sin egen musik .


lifestylogy.com

Avbildad här är en tjej som njuter av flöjten för att slå en trumma. Du kan se den eldiga glädjen inom trummisens öga, en glädje att alla runt honom delade. Fred, kärlek och festa kan upptäckas vid varje vinkel du kollade ut genom Woodstock.

16. Ta med anteckningar

Tim Hardin genomförde sin hit “If I Were a Carpenter” solo på Woodstocks första dag tillsammans med olika låtar som gjordes tillsammans med hans band. För sin ofattbara effektivitet betalades Hardin $ 2000, vilket inte var lika mycket som ett antal av de olika artisterna som utförde på musikfestivalen.


lifestylogy.com

Detta episka fotografi tar honom i rörelse, men inte på scenen. Han tog en lugn stund för att notera noter och komponera förmodligen lite musik och texter. Han uppenbarar sig utan tvekan djupt, det är för positivt!

17. Drottningen av Boho

Concertgoers på Woodstock kände sig bekväma experimenterar med alla typer av hippie och bohemisk stil förutom färger och texturer, som den här fashionabla tjejen. Den här bilden visar det stora med accessorizing i all sin ära från topp till tå.


pinterest.com

Med sin floppy hat, huvudstycke, djärv smink med paljetter och tjocka pärlstavsmycken representerar denna tjej yttrandefrihet och individualitet. Såsom musik var en jättefaktor hos Woodstock, så var också stil och konstverk.

18. Hail de Allsmäktiga Regnmakare!

Om du trodde att dans och fester har varit den enda frågan som hände på Woodstock musikfestival, så är du definitivt “mycket misstag”. Lägg till den religiösa regn dansen och du har också köpt hela buntens fodrade.


lifestylogy.com

Denna grupp av individer har utfört en stamdansdans och det uppenbarades tydligt som en följd av torrgående regnskurar som kom hit på festivalen, bryter mot det senaste augustimorgonets sol och skapar en riktigt lerig kompetens. Hippiesna tänkte inte mycket!

19. Ett lerigt företag

Utanför musikspelet märkte mycket fuktigt klimat mellan det strålande solskenet. Inte enbart utlöste detta tekniska förseningar, utan dessutom ett ganska rotigt företag som ses på detta underbara fotografi. Det här paret ses med att utföra lite personalarbete som vrider ut vattnet i deras genomtänkt filt. Vi kan tänka på att ingen köpte mycket sömn utförd hos Woodstock.


pinterest.com

Regnet framkallade många lera bad och smuts, men det upphörde inte med att 32 handlingar utfördes för de oerhört angelägna tittarna. Kom regn eller skina, gruppen verkade inte tänka på leran i någon respekt. Massor av hippies kastade verkligen bort sina skor och blötläggde sin fot i filth. Några gjorde dock färdiga med regnrockar, paraplyer och plastplåtar.

20. En kärlek

Om inget annat fotograferar fångar det rena nöje och extas som var Woodstock, så gör den här definitivt. Arrangörerna av skådespelerskan har varit oroliga, hippierna och den tunga stålmusiken skulle utlösa våld, men det var inget som rapporterades från musikspelet.


vintag.es

För tre dagar rakt var allt som var palpabelt i Woodstock enighet, fred, lycka och ett sätt att fria. Titta på denna folkmassa klappa fingrarna i luften till musiken med stora leenden på deras ansikten. Vi kan verkligen känna glädjen som härrör från denna bild.

21. Rocking the Daisies

Har någon sagt tusensköna? Vi vet alla att tusenskönor är det sista ordbildet av varje liten sak, hippie och groovy, men publiken på Woodstock trodde faktiskt och stod för fred och kärlek som det här bekväma paret, låst i en kärleksfull omfamning.


lifestylogy.com

Känslan på den här musikfestivalen var elektrisk, och någon som var där har beskrivit hur de inte på något sätt skickar något, föredrar det en gång till. Dörrarna och olika kända band beklagar oavbrutet att de inte bjudit in eller inte med förmågan att göra det till Woodstock.

22. Mode framåt

Förutom de långa pärlstavkedjorna och läderbaserade kläder och niknaker, låter individerna hos Woodstock sitt hår ta itu med en ren och otändad typ. De flesta av de damerna sportade långa håret skiljde sig i mitten och allmänt accented med bangs, medan pojkarna älskade att utveckla afros eller långa skägg.


pinterest.com

Denna festival-goer utövar ett sätt att uppfinningsrik frihet bär ett modernt, helt svart utseende med snyggt utvalda läderbaserade accenter som hennes bälte och armband. Woodstock var en möjlighet för alla att visa upp sin speciella personmodell, som i allmänhet innehöll några tvivelaktiga utvecklingar som nakenhet.

23. Psychedelic Vans

Många av de personer som deltog i Woodstock slog sig ut på högsta av sina psykedeliska skåpbilar, eftersom de bosatta omständigheterna på musikskådespelarna köpte ganska robusta. Vi borde säga det verkar ganska roligt, oavsett om det var avsiktligt eller inte.


lifestylogy.com

I själva verket är denna pivotala andra i popmusikaliska historiska förflutna markerad av hur konsertgästerna slog sig ut ur sina färgglada skåpbilar. De kunde inte faktiskt överföra på grund av vilket antal ytterligare personer som deltog och hur Woodstock slutade upp 4 dagar i stället för tre.

24. Bild Perfekt

Medan all magi inträffade på scenen, har det varit mycket mer magiska amomenter fångade bland de många folkmassorna i Woodstock. Detta fantastiska fotografi av ett par som vill distraheras medan poserar för en bild avslöjar hur praktiskt taget varannan sekund på festivalen var matchande för en kropp.


pinterest.com

Var den här blonda boho-konsertgästen titta på ett flygplan, helt enkelt inom den andra, eller ta en titt på en psykedelisk formation inom himlen? Vi kommer inte att veta, men vi älskar definitivt den burlap-kappa som hon rockade och hennes följeslagers afro-frisör.

25. En stor, lycklig familj

Från vuxna till små barn älskade alla miljön och musiken i Woodstock. Att läsa om på gräset som lyssnade på musiken var en av många folkens favoritdrivande tider på utvändiga sidan.


worldation.com

Den här bilden togs av Rolling Stones journal personliga fotograf Baron Wolman. Rolling Stone var en av många enbart mediahandlare tillåtna officiell och gränslös tillträde till föreställningen. Alla älskade tidningen så att de tillät Wolman att ta bilder, som motsvarar den här tjejen som uppvisar en fredssignal.

26. Ett celestialt ljud

Sri Swami Satchidananda, en indisk icke-sekulär instruktör och religiös grepp, gav öppningstalet efter att Richie Havens genomförde sin handling av att sparka ut Woodstock musikfestival. Han tog upp nästan hälften en miljon individer med ett riktigt gripande och bemyndigande budskap.


pinterest.com

“Mina älskade bröder och systrar vi kan bara känna vibbarna. Musik är ett himmelskt ljud, och det är ljudet som styr hela universum, inte atomvibrationer. Ljudenergi, ljudkraft, är mycket, mycket större än någon annan kraft i denna värld. Och en sak som jag verkligen önskar er att alla ska komma ihåg är att med ljud kan vi göra och samtidigt bryta, “böjde han i mikrofonen.

27. Ansikten bakom magi

Woodstock hölls på Max Yasgros 600-hektar mejeriprodukt inom Catskill Mountains i New York State. Det var nära White Lake i staden Bethel, 43 miles (70km) från staden Woodstock. Men skådespelaren kallades Woodstock eftersom finansieringsgruppen som stödde liveprestationen kallades Woodstock Ventures.


lifestylogy.com

Yasgur var en trevlig bonde, son till ryska judiska invandrare som gav sin gård till arrangörerna. Under festivalen kom Yasgur [1] till och med på scenen för att säga hej till gruppen. Många av hans grannar lurade honom för att vara värd för festivalen och han var nu inte välkommen till stadens normala återförsäljare. Han stämdes till och med av sina grannar för skada på egendomen som fördes av konsertgästerna. Tyvärr dog han helt enkelt 4 år efter Woodstock vid 53 års ålder och har blivit en av många enbart icke-musiker för att landa en fullständig webbsidovita i Rolling Stones journal.

28. Parmål

Det här paret indikerar ren magnifika med sina godisliljer och boho stil. Verkar som om de har poserat för en bild utvändigt tältet de konstruerade för helgen, som vill ha alla bekväma och kunna se som Jimi Hendrix [2] , Janis Joplin, Santana, Joan Baez [3] och många olika legender .


scribol.com

Vi älskar faktiskt denna tjejs urval av kläder. Färgerna som hon valde slott i helt med Woodstocks festliga miljö. Att prata om stil, här är en trevlig verklighet för dig: Om du har placerat alla de randiga T-shirtmaterialen och blåa denimerna har de spännande deltagarna transporterats, det skulle ha varit 10 miljoner meter av det.

29. Någon morgon yoga

Sri Swami Satchidananda och alla hans religiösa krigare övade yoga inom morgonen på de stora gräsmattorna för att få sina dagliga doser av sträckor mellan prestationerna. Att döma av några av deras ställningar har dessa individer varit naturaler!


pinterest.com

Woodstock var en firande av tankar, ande och kroppsbyggnad, och yoga matchar sig med dessa pelare av uppfattning. Detta fotografi gör att vi vill meditera och även transportera igen till den fantastiska tiden i våra fantasier.

30. Mjölk, snälla

Woodstock [4] kom fram på Max Yasgurs mjölkbruksgård i Bethel, New York, vilket innebar att det fanns många djur som hängde runt och konsertbolagen tog full nytta av det. På vägen till vilken föreställningen, några av dem bestämde sig för att släcka sin törst med någon modern kojölk.


lifestylogy.com

Den här scenen blir ganska skådespel med olika individer samlade på gatan, för att bevittna kamraterna som mjölker koen. Vi är positiva att de delade nutidens produkter med alla åskådare och medarbetare.

31. Deserted Dreamers

Vägarna till Yasgurs mjölkbruksgård växte för att bli så fast att många personer behövde överge sina fordon eller hitchhike med andra. Några hoppade även på bilens tak av överförbara bilar, helt enkelt för att komma till vad som växte för att bli en enstaka rockarserie.


lifestylogy.com

Här har vi nu en person som strummer sin gitarr för att serenade sin obehagliga flickvän tillsammans med hans personliga rock and roll [5] musik, eftersom de saknade live-uppträdandet på grund av de uppbackade vägarna. Åtminstone försökte han erbjuda henne sin upplaga av vad han tyckte att den skulle vara som.

32. Fri festival

Woodstock var inte förmodat att vara så stort av ett tillfälle, så när över 400 000 personer bekräftade, var ingen faktiskt redo för omfattningen av allt. Innan festivalen lyckades organisera arrangörerna 100 000 biljetter, vilket tyder på att mer än 300 000 är bekräftade med ut biljetter.


lifestylogy.com

Den sena förändringen inom arenan gav inte arrangörerna tillräckligt med tid för att klara inflödet av individer. Tittarna började nå hundratals hundratals två dagar tidigare än musikspelet började och gick i form av luckorna i staketet. Arrangörerna bestämde sig slutligen för att göra den levande prestationen fri. Och för att anta det här gick allt ner på en liten mjölkgård!

33. Fred och kärlek

Med nästan hälften en miljon individer inom publiken var det ganska svårt att se scenen vid instanser. Nåväl, inte om du råkar köpa för att dra nytta av nuet på dina kompisers axlar som den här bekväma tjejen.


lifestylogy.com

Detta fotografi av en tjej som älskar musiken och håller upp fredsindikatorer på Woodstock fångar utan tvivel kamratskapet alla skickliga på denna ofattbara musikfestival. Folk kände inte enbart trängsel mot Woodstock för musiken, men dessutom för de fina vibbarna i fred och grupp kände sig vid detta moderna tillfälle.

34. En flög över gökstugan

Den här hippie-dammen ville sannolikt ta en paus från musiken på Woodstock Music & Art Fair och gick på Max Yasgors gård för att ta en titt på barnens kycklingar inom hanehoppen.


scribol.com

Att döma av uttrycket i ansiktet hade hon mycket roligt och stirrade på de lilla gula fåglarna. Det är den fina halvan om att ha en musikfestival på en gård; du får leka med djuren!

35. Smile för mig, Baby!

Du får inte extra hippie än den här tjejen donerar hennes blomsterkrans, blommigtankpriorit och solhängsmycke. Detta var en gownkod för massor av konsertgäster på Woodstock. Hon är dessutom ganska nära scenen, vilket gör det här fotot ännu bättre att titta på.


lifestylogy.com

Människor flockade till vad som var antagligen att vara förmodligen den mest ikoniska musiksantennen på 60-talet, men blev sannolikt de mest djupgående tillfällen i det historiska förflutet. Det var ett tillfälle som firade individualitet, musik, konstverk, stil och yttrandefrihet.

36. Fredlig protest

Woodstock stod för våld, fred, kärlek, öppenhet och kulturell acceptans. De flesta av de deltagande personerna har varit en del av hippie-rörelsen, som motsatte sig Vietnamkriget, och ett antal utövande speglade denna syn på sina anti-krigsföreläsningar.


lifestylogy.com

Till skillnad från många olika musikkoncerthändelser av tiden, befriades Woodstock från kroppsliga förändringar och våld när den kom hit för att protestera och demonstrera för en utlösare. Denna djurälskare tycktes definitivt inte störa någon inom publiken.

37. I zonen

Denna långhåriga och skäggiga mannen satte sig på toppen av en trädhemplattform för att strumpa på den här gitarren under Woodstock Music & Art Fair. Många konsertspelare kom inte enbart för att dra nytta av föreställningarna; dessutom kom de hit för att leka sina egna sina enheter för att behålla sig själva och andra runda dem underhållna.


lifestylogy.com

Andan i den här musikteckniken var att annonsera en samhörighet av kärlek, fred och rock och roll, så på grund av detta har många av de deltagande deltagarna haft sin aspekt att bara sitta runt för en komplett helg att njuta av på sina enheter medan ha kul med de överlägsna omgivningarna.

38. En helg att komma ihåg

Musik konsert händelser handlar om att ha kul med tiden med familj och vänner inom utomhus. Woodstock var det och mycket extra om detta ovanliga fotografi är något att gå förbi. Alla verkade bosätta sig i sin plats i skogen.


pinterest.com

Det är klart att dessa individer har varit där för att stanna kvar hela helgen med alla sina kläder som hänger på buskarna. Hippierna hos Woodstock har varit mycket naturälskande människor, varför de flesta av dem verkade mycket innehållsmaterial som sitter i filth.

39. Ett annat perspektiv

Vi är positiva att den här boken gjorde en uppmärksammande lärande, men att studera den uppe i himmelen borde ha gjort det mycket mer spännande. Det, eller han önskade helt enkelt en av de bästa vyerna på Woodstock och bestämde sig för att kompensera för att någon studerade mellan föreställningarna.


pinterest.com

Vi vill faktiskt veta vägen på den här planet han köpte där uppe i första hand ?! Sannolikheten att han lyckades städa sig själv utan att falla ut på undersidan är allvarligt beundransvärt. Dessa typer av excentriska händelser och webbplatser har varit ganska vanliga hos Woodstock.

40. Crowd-Surfing

Woodstock var utan tvekan en vuxen lekplats med alla typer av roliga och uppmärksamhetsfulla handlingar och händelser som händer. Crowd-surfa och få smidigt upp i luften i ett tygduk har varit bara några av de favoritstadsförloppen på denna episka musikfestival.


vintag.es

Detta uttryck på den här tjejens ansikte erbjuder alla små saker: hon är knappt rädd, men älskar det på samma tid. När individer inte var roliga på gräset och inom skogen, har de haft en bra tid att krama in i mängden av scenen.

41. Dancing in the Rain

Trots de våta och leriga förhållandena har massorna på Woodstock älskat varje liten helg. Hippies är inte särskilt individer som letar efter lyxiga och lyxiga, och på grund av detta tog många av dem skodon och traipsed inom lera barfota.


pinterest.com

Alla inom fotografiet förefaller ganska innehållsmässigt oavsett det dyster klimatet och leriga diken. Lyckligtvis för dem har det varit ytterligare strängar av värmesolsken för att de ska kunna samlas in under helgens musikfestival.

42. En hinderkurs

Säkerhet var inte riktigt tight vid Woodstock, vilket är ett syfte som växte till att bli en friare. Dessa män inom tittarna önskade en större bild av scenen, så att de bestämde sig för att sträva efter sin lycka och sitta på ett antal scenarbetsställ.


lifestylogy.com

Deltagarna i Woodstock har varit ungefär lyckliga med inga rapporterade våldsamma eller säkerhetsincidenter. Av de 400 000 deltagarna i konsertgruppen har tre varit enbart två dödsfall som spelats in på festivalen. En viss person dog av en ämnesöverdos, medan en annan var av en slump med en traktor, medan han sov i en sovsäck i en nära höstdisciplin.

43. Medicinsk hjälp

Medan temperamentet vid Woodstock definitivt var anti-krig, om det inte var för amerikanska armén, skulle det ha varit en hel del medicinska nödsituationer. Militär personal flög i måltider, medicinska ger och medicinska grupper i föreställningen.


lifestylogy.com

Över 45 medicinska läkare har varit på vänteläge på musiken konvertera med ut lön. De favoriserade vad föreställningen stod för och valdes för att hjälpa. Under den helgen växte pjäsen till den tredje största metropolen i New York State, men på grund av bristen på mycket eftersökta grundläggande anläggningar förklarade guvernören i New York Nelson Rockefeller Woodstock ett katastrofutrymme. Välbefinnande divisionen registrerade 5 162 medicinska omständigheter, tillsammans med 4 missfall. Trots allt tyckte Time- journalen på tävlingen “Den största fredliga händelsen i historien.”

Post Author: admin